Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, October 10, 2015

Aiskrim dari susu lembu segar

Assalamualaikum

Pernah makan aiskrim dari susu lembu yang segar?
Pernah dengar nama kedai MilkCow?


susu segar, aiskrim, milkcow, the garden, mid valley,  coklat, chocolate, caramel, popcorn,delicious, yummy, enak, sedap, marvellous







Mai syima nak story sedikit tentang aiskrim dari susu yang segar. Haritu syima pergi The Garden Mid Valley. Kawan syima recommend aiskrim disitu sedap, so syima try la. Ternyata memang sedap !!! Harga nya juga berpatutan.

Syima amek perisa Chocolate dan dalam tu ada bebola coklat. sedap sangat ! serius ! Kawan syima pula amek perisa caramel dengan popcorn di atasnya serta perisa coklat oreo. Ada pelbagai perisa menarik yang anda boleh rasa. Disitu juga mempunyai macaroon dan susu segar tau.

Ia terletak di The Garden, Mid Valley dan berhampiran dengan Cold Storage.











5 comments:

  1. huwaaaaa tak kuad nk tengok gbr ni hahahahaha..sedapppnyer..tak cuba lg nnt leh cuba sbb tergoda sgt nengoknya

    ReplyDelete

Terima Kasih komen :D Jasa anda amat syima hargai