Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, June 13, 2015

Ipoh lagi

Assalamualaikum semua

IPOH DAY 2

Hari ini kitaorg pergi lagi Ipoh Parade hahaha dan banyak aktiviti menarik syima

selfie , black , white , eyes , love , NY



 Selfie dulu dalam kereta sebelum sampai Ipoh Parade



Aktiviti syima yang menarik adalah memanah. Jadi Mocking Jay Throwing Fire hahahaha bukan  Catching Fire. so im just a beginner. This is my first time trying to shoot an arrow. Memang agak sukar la untuk kena tepat dekat dalam lingkungan dia, but i try my best hahaha walaupun banyak yang tersasar.


archery, arrow, price, cheap, ipoh, 12 arrows, gift, ipoh parade

Murah sahaja nak memanah ni. Hanya RM10 sahaja untuk 12 arrow. Murah kan? haaa berbaloi la kan. so before syima memanah, dia akan ajar cara untuk memanah with correct way.

Sebelum kita memanah, pekerja dia akan pasangkan safety untuk kita

lepastu dia akan ajar cara untuk pegang dan cara untuk memanah



archery, hunger games, mocking jay, jennifer lawrence, arrogance, love, NY, right handed, black, white,first
Macam Jennifer Lawrence tak? hahaha Hunger games next heroin maybe

so syima punya arrow yang tengah tu. errrr hahaha

disebabkan syima punya arrow ada masuk dalam lingkungan dia. so syima dapat gift from them


Lepas tu tengok wayang lagi kah kah kah. cerita Jurassic Park 3. kitaorg tengok wayang Golden Screen Cinemas dan panggung wayang yang kitaorg tengok ni adalah MAXX.. haaa maxx ni kalau korang duk depan sekali pun, dia still nampak biasa and korang tak mendongak pun bila nak tengok. sound effect dia pun perghhhhhhh gempak.


minions, kevin, stuart, bob, yellow, love
Syima bersama Kevin, Stuart dan Bob
Cerita Jurassic Park 3 ni memang best la. Adventure and banyak scene yang menarik. Tak rugi tengok hahaha betul !
gsc, maxx, love, great, best, jurassic park 3, movies, hangout, ipoh parade
Because syima still student, so dapat la student price iaitu RM 9.50

so the end kah kah kah 

1 comment:

Terima Kasih komen :D Jasa anda amat syima hargai