Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, March 25, 2016

Monday, March 21, 2016

Jom Cuba Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum Pertama Di Malaysia

Assalamualaikum semua, Okay lah syima nak tanya, siapa yang ada bintik-bintik hitam, jeragat mahu pun jerawat? Lepas itu, kulit korang macam tak sekata atau kulit kusam? Malah, korang ada lebam bawah mata? Syima yakin mesti ramai yang hadapi semua masalah yang syima tanya kan tadi. Syima sendiri pun mempunyai masalah tersebut, terutama bahagian bawah mata. Hohoho macam panda dah syima tengok. Mustahil lah ada perempuan yang tidak hadapi itu semua kerana itu adalah “natural process” bagi kaum perempuan. Cuma cara kita kawal dan hadapi itu semua.

Friday, March 18, 2016

Jom KetchUp ! 5 Café Dalam 1 Hari

KetchUp | The Food Hunter


Assalamualaikum semua, minggu lepas kan korang ada tengok banyak jenis makanan dan café yang syima pergi dalam instagram dan facebook syima. Ramai juga tanya kemana syima pergi? Apa yang syima lakukan? Malah, ada yang tanya, apa itu KetchUp? Sebabkan syima hashtag #KetchUp kan. Lepas tu ada pula rakan yang lain buat lawak cakap KetchUp tu “sos tomato ke?”. Hahaha