Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, December 2, 2015

MOON | MY BELOVED

Assalamualaikum

Pada malam ini syima nak story sikit la. Sikit jee storynyaa.. 
Hahaha nak tahu tak???
Ia tentang Hamba Allah yang berbulu dan disayangi ramai
Malah menjadi kesukaan Nabi Muhammad S.A.W.

Mesti korang tertanya-tanya kan, apa yang syima nak story ni.
Hehehe
JENG JENG JENG 










Okay lah kenal kan. Ni Moon. Nama panjang dia RICHMOON hahaha..
Mak Abah yang beri nama dia tu. Katanya bulan yang kaya.
Syima ambil moon ni dekat kondominium cousin syima. Cousin syima adalah veterinar dekat Damansara Damai. Rutin harian moon adalah setiap pagi akan pergi ke kereta sepupu syima untuk makan makan makan dan makan. Kemudian dia berlegar-legar tanpa hala tuju hahah






Moon ni baik but kekadang annoying sikit.. haha. Dia akan mula cari kita or mula nak memanja bila dia tengah lapar. Lau time lapar tu, mula la tunjukkan kemanjaannya. Tapi lau dah kenyang, kita panggil pun dia buat derrkkkkkkk je hahaha

Satu lagi perkara, kalau korang nak tahu, berat badan moon ni 5KG !! haaaa
Sama berat dengan beras yang 5KG tuuu







By the way kalau korang nak tahu lagi. Moon ni pandai buat muka menyampah bila tangkap gambar.
Seperti gambar-gambar di atas

I love you Moon :D



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih komen :D Jasa anda amat syima hargai