Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, December 12, 2011

''1st GiveAway Little Dream's Life''


jom ramai2 join ga ni !!! hahaha :D


caranya mudah jew:

1. korang mestilah warganegara Malaysia ( bkn pe senang nk anto adiah nanti) :-p

2. Korang jadi follower blog mrs.yanie dan blog penaja hadiah tau @ ~ http://www.littledreamsfairy.blogspot.com/

3. Buatkan 1 entry ringkas jew tuk giveaway ni dengan tajuk ''1st GiveAway Little Dream's Life''
(letak banner giveaway yang kat atas tu pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest nie yer, mekacih tau!!) dan ubuh skali pic hari pernikahan korang k (pd yg dah kawin)..yang blum kawin ubuh je banner GA kat atas tu k..

4. ajak lah sapa2 pun yang ada blog join GA ni k.. (tiada paksaan) lagi ramai lagi best!!

5. last skali korang tinggalkan link entry korang tu kat entry ni ok..!! :-p



mudah je kan..so ajak kawan2 join GA ni k!! senang je nak menang tau ikut je sume cara2 diatas..anda pasti bertuah!!! tq sume...

pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah yang dipilih oleh mr.laling. :-p pemenang akan dipilih seramai 5 orang ok.. no 5 no bertuah mrs.yanie tau!! (doakan mrs.yanie murah rezeki ye leh tambah lagi adiah nye..Amin tq)

adiah nya ialah brooch yang ditaja oleh http://www.littledreamsfairy.blogspot.com/ .

TARIKH TUTUP: 1.1.2012 (sempena hari pernikahan mr.laling ngan mrs.yanie) :-)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih komen :D Jasa anda amat syima hargai